Bardeni el meatbar - Caldeni
Carrer de València 454, 08013 Barcelona
+34 932 32 58 11
AVÍS LEGAL I CONDICIONS GENERALS D'ÚS

I. INFORMACIÓ GENERAL

En compliment del deure d'informació previst a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), d'11 de juliol de 2002, a continuació es facilita la següent informació general sobre aquest lloc web:

La propietat d'aquest lloc web, https://www.bardeni.es/es/, és propietat de: CALDENI, SL, amb NIF: B63899462, i les dades de contacte són:

Adreça: c/ Valencia 452, 08013, Barcelona, Barcelona, ES

Telèfon de contacte: {telèfon} Correu electrònic de contacte: info@caldeni.com

II. TERMES I CONDICIONS GENERALS D'ÚS

RESERVA

Un cop feta la reserva a través del motor web, rebràs un correu electrònic confirmant la validesa de la reserva juntament amb tota la informació corresponent. Si no rebeu la confirmació de la reserva o si alguna informació de la confirmació és incorrecta, poseu-vos en contacte amb el restaurant.

Si voleu canviar la data de reserva o el nombre de comensals, la vostra petició serà atesa sempre que es faci amb un mínim d'antelació, i si hi ha places disponibles. Podeu fer-ho trucant al número de telèfon del restaurant.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

En cas que en el moment de fer la reserva t'hagin demanat una targeta de garantia, rebràs un correu electrònic i un sms on hauràs de tornar a confirmar o cancel·lar la reserva en els enllaços previstos a tal efecte. La teva reserva només es garantirà quan hagi estat reconfirmada.

COMPRA ONLINE

Per a més informació sobre les condicions de la botiga online, consulteu amb el restaurant.

EMPORTAR / ENTREGA

Per a més informació sobre les condicions, poseu-vos en contacte amb el restaurant.